گوجه سبز، یکی از محبوبترین میوههای فصل بهار، با طعم ترش و خاص، علاوه بر خوشمزگی، خواص غذایی زیادی دارد. اما مصرف آن برای برخی افراد میتواند خطرناک باشد. در این گزارش به بررسی گروههایی که باید از خوردن گوجه سبز خودداری کنند و هشدارهای سلامتی ...
این خوراکی خوشمزه و مغذی، تأثیرات چشمگیری بر سلامت قلب و عروق دارد. یکی از ویژگیهای برجسته فندق، وجود اسیدهای چرب غیراشباع، بهویژه اسید اولئیک است. این نوع چربی سالم، که به وفور در فندق یافت میشود، به کاهش تجمع چربی در رگها کمک کرده و از گرفتگی ...