معاون اقتصادی استانداری تهران خبر داد:
معاون امور اقتصادی استاندار تهران گفت: برای حمایت از صنایع غذایی، بویژه لبنی، این واحدها از قطعی برق معافند.
حشمت‌الله عسگری در حاشیه بازدید از مجموعه صنایع شیر در استان تهران، از تلاش برای خودکفایی در تأمین شیر مورد نیاز استان خبر داد و به خبرنگاران گفت: تهران سالانه حدود ۲.۵ میلیون تن شیر مصرف می‌کند، اما تنها ۱.۷ میلیون تن شیر تولید می‌شود و بقیه از سایر استان‌ها تامین می‌شود.
عسگری با اشاره به اهمیت صنایع لبنی، اظهار داشت: این طرح با هدف ارتقای ظرفیت تولید شیر در تهران تدوین شده و بستگی به چگونگی استمرار آن حاصل می‌شود.
وی همچنین به چالش‌های صنایع لبنی اشاره کرد و گفت: افزایش هزینه‌های تولید، دستمزدها و کمبود سرمایه در گردش از مشکلات اصلی این واحدها است، به‌خصوص که محصولات لبنی مشمول قیمت‌گذاری دولتی هستند و انعطاف‌پذیری محدودی در بازار دارند.
او افزود: برای حمایت از صنایع غذایی، بویژه لبنی، این واحدها از قطعی برق معاف شده‌اند. هرچند در برخی موارد به دلیل محدودیت‌های شبکه، قطعی‌هایی موقت رخ می‌دهد.
عسگری تأکید کرد سیاست استانداری، به حداقل رساندن این اختلالات است.
معاون استاندار تهران ادامه داد: تولیدی‌ها مشروط به سه اصل هستند: رعایت الزامات زیست‌محیطی، استفاده از فناوری‌های بروز و داخلی‌سازی خطوط تولید، و بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های موجود.
او با اشاره به بازدید از واحدهای لبنی، خاطرنشان کرد: برخی از این واحدها بین ۲۰ تا ۳۰ درصد ظرفیت خالی دارند.
عسگری افزود: با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بدون نیاز به نیروی کار اضافی، می‌توان تولید را افزایش داد و حتی به صادرات نیز اندیشید. توسعه صادرات لبنیات از اولویت‌های منطقه فکر کنم که ارزآوری بیشتری برای کشور به همراه خواهد داشت.
وی در پایان به اهمیت صنایع لبنی در اقتصاد کشور تاکید کرد و گفت: موفقیت این واحدها می‌تواند آینده بهتری برای اقتصاد ایران رقم بزند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!